Оставиха в ареста 20-годишен мъж, превозвал мигранти в землището на село Студена,

...
Оставиха в ареста 20-годишен мъж, превозвал мигранти в землището на село Студена,
Коментари Харесай

Заловиха дрогиран шофьор без книжка, превозвал група мигранти в Свиленградско

Оставиха в ареста 20-годишен мъж, превозвал мигранти в землището на село Студена, община Свиленград, оповестиха прокуратурата.

Той е упрекнат, че е карал след приложимост на амфетамин и метамфетамин. Спрямо него е повдигнато обвинение и за това, че е управлявал колата без брошура.

На 12 юли униформени са се разминали с джип. Направило им усещане, че в него се транспортира тежък товар и затова го последвали за проверка.

Автомобилът бе ил застигнат наоколо до селскостопанска постройка в землището на село Студена. Виждайки полицейските чиновници, лидерът се е опитал да избяга. Той се е укрил в сграда, където е бил задържан.

При осъществената инспекция в джипа и към него са били установени 12 мъже, жители на Сирия - без документи за идентичност. Сред тях и малолетен на 16 години.

Мигрантите преминали нелегално границата от Турция в България и е трябвало да бъдат превозени от обвинения до София. Установено е, че лидерът е дрогиран и кара без брошура.

Съдът е решил, че съществува заплаха да се укрие или да извърши друго престъплениеи по тази причина е оставен в ареста. Определението може да се обжалва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР